Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Българската федерация по джудо подкрепя правителството

Спорт

Българската федерация по джудо подкрепя правителството

Снимка:

Българската федерация по джудо заяви пълната си подкрепа за правителството на Бойко Борисов. „Благодарни сме за подкрепата и загрижеността към спорта джудо  от страна на българското правителство“, пишат от федерацията.

„Както знаете България ще бъде домакин на Европейско първенство по джудо за мъже и жени, което ще се проведе през месец април 2022 г., а през февруари тази година имахме удоволствието да организираме Европейската отворена купа за 2020 година, която е с ранг на Олимпийска квалификация.  Домакинствата на два от най-големите спортни форуми бяха спечелени с огромното съдействие от страна на българското правителство. Министерският съвет на Република България отпусна допълнителни средства по бюджета на Министерството на младежта и спорта в размер на 2 300 000 лв. за организирането на шампионатите“, посочват още от федерацията ни по джудо.

От там припомнят и добрата организация на Европейската отворена купа по джудо у нас.

„Лично президентът на Европейския съюз по джудо Сергей Соловейчик благодари със специално писмо до премиера Бойко Борисов и министъра на младежта и спорта Красен Кралев за отличното провеждане от страна на България на Европейската отворена купа по джудо“, пишат от федерацията.

„Благодарни сме за подкрепата и загрижеността към спорта джудо  от страна на българското правителство и затова днес заявяваме нашата подкрепа за кабинета на г-н Бойко Борисов“, категорични са от Българската федерация по джудо.  


Коментари (2)

мутри подкрепят мутри Някой да е очаквал нещо друго?!
14.07.2020 09:52 / Отговор
валентин джудоките не са мутри
15.07.2020 13:05 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още