Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Българската федерация по тенис се включи в инициативата "Капачки за бъдеще"

Спорт

Българската федерация по тенис се включи в инициативата "Капачки за бъдеще"

Българската федерация по тенис се включи в инициативата Капачки за бъдеще - Tribune.bg
Снимка:

Специално сърце за събиране на пластмасови капачки бе поставено на централния вход на Националния ОББ тенис център в Борисовата градина в София

Българската федерация по тенис се включи в благотворителната инициатива "Капачки за бъдеще". Специално сърце за събиране на пластмасови капачки бе поставено на централния вход на Националния ОББ тенис център в Борисовата градина в София.

Тенисистите от националните отбори във всички възрасти, абонатите на тенис центъра, децата от школата и техните родители, участниците в различните професионални и корпоративни турнири, които са запазена марка на тенис центъра, участниците в любителските вечерни турнири, всички приятели на тениса имат възможност да се присъединят към инициативата, като събират своите пластмасови капачки, съобщиха от Българската федрация по тенис.

Със събраните пари от рециклираната пластмаса от инициативата "Капачки за бъдеще" се закупуват кувьози или друга медицинска техника, които се даряват на нуждаещи се болници. Другата цел е намаляване на количеството боклук, което се генерира в България.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети тенис, БФТенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати