Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Български таланти ще участват в лагер и турнири в Анталия

Спорт

Български таланти ще участват в лагер и турнири в Анталия

Български таланти ще участват в лагер и турнири в Анталия - Tribune.bg
Снимка:

Български тенис таланти до 12 и до 14 год. ще участват лагер и турнири в Анталия (Турция). Състезателите до 12 години ще вземат участие в лагер за развитие на млади играчи на ITF от днес до 10-ти март. От 11-ти март те ще участват в турнир от първа категория на Тенис Европа. България ще бъде представена в тази възраст от състезателите Иван Иванов (TK "Испано", гр.Варна) и Естела Иванова (TK "Супер Спорт", гр.Варна) с треньори Робърт Сократов и Диди Иванова. Разходите по участието в турнира са поети от БФТенис.

Родните таланти до 14 г. ще участват в два поредни турнира от източноевропейско първенство от 6 март до 17 март. България е в състав Павел Маринов (ТК "Супер Спорт", гр.Варна), Анас Маздрашки (ТК "Егалите", гр.Несебър), Венета Генчева (ТК "Бароко Спорт", гр.София) и Александра Габровска (ТК "15:40", гр.София) с треньор Михаил Петров.

Лагера и турнирите са част от програмата за развитие на световната федерация ITF и Тенис Европа за развиващи се държави. България има привилегията отново да бъде поканена за участие от ITF и Тенис Европа.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БФТенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети