Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Барселона и Реал влизат в спор за Суперкупата на Испания

Спорт

Барселона и Реал влизат в спор за Суперкупата на Испания

Барселона и Реал влизат в спор за Суперкупата на Испания - Tribune.bg

Време е за Ел Класико!

 Реал Мадрид и Барселона се изправят един срещу друг във финала за Суперкупата на Испания тази неделя от 21:00 часа българско време на стадион „Крал Фад Интернешънъл“ в Рияд, Саудитска Арабия.

И двата тима достигнаха трудно до решаващия сблъсък за трофея. Отборът на Карло Анчелоти направи равенство 1:1 с Валенсия и се наложи над съперника си след изпълнение на дузпи, докато каталунците също трябваше да бият дузпи след равенство 2:2 с носителя на Купата на Испания Бетис. По този начин бе оформено второто Ел Класико за сезона, след като през есента Кралският клуб победи големия си съперник с 3:1 в мач от Ла Лига на „Сантиаго Бернабеу“.

Добрата новина за Анчелоти е, че играчите, които бяха сменени принудително срещу Валенсия, нямат сериозни проблеми и най-вероятно ще бъдат на линия за финала. Това са Едуардо Камавинга, Едер Милитао, Лукас Васкес и Федерико Валверде. Дани Карвахал и Ферлан Менди все още не са готови на сто процента, но могат да вземат участие, докато Орелиен Чуамени и Давид Алаба не заминаха за Саудитска Арабия.

Барселона няма нови проблеми с контузени играчи и се очаква треньорът Шави да заложи на същия състав, с който постигна успеха срещу Бетис.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети