Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Барселона с нова грешна стъпка в Испания

Спорт

Барселона с нова грешна стъпка в Испания

Барселона с нова грешна стъпка в Испания - Tribune.bg
Снимка:

16-годишен бележи каталунците

Испанският шампион Барселона не успя да победи новака Осасуна, завършвайки 2:2 при гостуването си на стадион „Ел Садар“ в среща от третия кръг на Ла Лига.

Домакините откриха още в 7-та минута чрез Роберто Торес, който получи асистенция от Брандън Томас. Гостите, които отново бяха без голямата си звезда Лионел Меси, така и не успяха да изравнят до почивката.

Това обаче се случи след нея, когато влезлият като резерва 16-годишен Ансу Фати възстанови статуквото след подаване на Карлес Перес.

Фати стана най-младият футболист на каталунците, който се разписва в мач от Ла Лига. Тийнейджърът дебютира миналата седмица при успеха над Бетис с 5:2.

Той замени Боян Къркич, като остава зад Фабрис Олинга и Икер Мунианин. В 64-та минута Барса осъществи пълен обрат чрез Артур, а в ролята на асистент отново беше Перес.

Възпитаниците на Ернесто Валверде обаче не издържаха и допуснаха изравняване, а Торес отново бе в прегръдките на своите съотборници десетина минути преди края на редовното време.

Така Барса допусна втора грешка от началото на сезона, след като загуби на старта при визитата си на Атлетик Билбао. Осасуна пък вече е с пет точки от първите си три мача.

В следващия кръг новакът гостува на Валядолид, докато Барса приема у дома Валенсия. /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Барселона

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети