Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Барселона уволни Роналд Куман

Спорт

Барселона уволни Роналд Куман

Барселона уволни Роналд Куман - Tribune.bg

Барселона уволни треньора Роналд Куман часове след загубата с 0:1 от Райо Валекано като гост в двубой от междинния 11-ия кръг на Ла Лига. Новината беше очаквана, но не и толкова скоро, тъй като се твърдеше, че Куман ще остане поне до гостуването на Динамо в Киев от Шампионската лига на 2 ноември.

58-годишният специалист пое Барса в тежък момент през 2020 година, като се отказа от работата си на селекционер на Нидерландия. През миналия сезон Барселона спечели Купата на Испания, а в Шампионската лига достигна до 1/8-финалите.

През настоящата кампания каталунците вървят девети в класирането с 15 точки, а в Шампионската лига имат само 3 от девет възможни в група Е, където са още отборите на Динамо, Бенфика и Байерн (Мюнхен).

От клуба все още не разкриват кой ще го замести. Според испанските медии се обсъждат три имена за заместник на Куман, като фаворит е бившия играч на тима Шави Ернандес, който работи в Катар. Другите са на треньора на дубъла Серхи Бархуан, както и на наставника на аржентинския Ривър Плейт Марсело Гайярдо.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати