Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Байер Леверкузен отпратили предложение за топ талант на ЦСКА

Спорт

Байер Леверкузен отпратили предложение за топ талант на ЦСКА

Байер Леверкузен отпратили предложение за топ талант на ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Ръководството на ЦСКА е отхвърлило покана за младия страж Алекс Божев от Байер (Леверкузен).

Предложението от немския клуб е било в писмена форма и е дошло в края на лятото, като е включвало двуседмични проби и участие в контролен мач. В документа се е упоменавало, че от бившия отбор на Димитър Бербатов са готови да предложат дългогодишен контракт на таланта, както и да платят трансферна сума за родения на 19 юли 2005 година юношески национал.

От ЦСКА обаче са отхвърлили предложението. Божев е един от най-големите таланти на червената Академия и плановете са той да бъде налаган в първия състав, когато му дойде времето.

Армейците запазиха през лятото опитните си вратари Густаво Бусато и Димитър Евтимов, а Божев е трети избор под рамката и се подвизава основно във втория отбор, който е част от Трета лига и е воден от Стамен Белчев с помощници Живко Желев и Кирил Динчев.

Припомняме, че преди около месец в интервю за “Тема Спорт” президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази възхищението си от качествата на младия страж и му предрече голямо бъдеще, при положение че получи възможност за развитие. Любопитно е да се отбележи, че 7 месеца по-големият Пламен Андреев вече е почти несменяем титуляр в Левски.

Божев в момента лекува контузия. Преди няколко дни той е получил травма в коляното и ще бъде извън игра около месец.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети