Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Бербатов обяви кой е най-подходящият мениджър на Манчестър Юнайтед

Спорт

Бербатов обяви кой е най-подходящият мениджър на Манчестър Юнайтед

Бербатов обяви кой е най-подходящият мениджър на Манчестър Юнайтед - Tribune.bg
Снимка:

Вижте мнението му

Бившият голмайстор на националния отбор на България и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов даде мнението си за евентуалня нов мендижър на "червените дяволи". Той бе категоричен, че феновете ще тима ще са много щастливи, ако Маурисио Почетино поеме отбора след уволнението на Оле Гунар Солскяер.

"Ако Юнайтед ще трябва да се оправя с временен мениджър до края на сезона, то това е Майкъл Карик. В клуба е от доста време и първо беше в треньорския щаб на Жозе Моуриньо, а после и при Солскяер. Познавам го добре и знам, че през кариерата си той се е учил от някои от най-добрите мениджъри. Майкъл има опит и лидерски качества, има добра комуникация с всички в отбора и е дълбоко уважаван от своите колеги. Футболистите на Юнайтед ще се вслушват в думите му и ще играят за него", смята той.

Според Бербатов, обаче идването на Почетино в Манчестър е много трудно. "Не мога да си представя как Пари Сен Жермен ще го изпрати на "Олд Трафорд". Това може да се случи само при положение, че Зинедин Зидан се озове в Париж. Ако той е съгласен с това, тогава може би и Почетино може да пристигне в Юнайтед. Феновете на отбора биха се радвали на подобен ход, тъй като той постигна много в Тотнъм. Почетино е треньор, който гради отбори, а това се харесва на хората", допълни Бербатов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети