Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Берое срази Етър в последните минути

Спорт

Берое срази Етър в последните минути

Берое срази Етър в последните минути - Tribune.bg
Снимка:

Заралии спечелиха с 2:0 домакинството си

Отборът на Берое победи Етър (Велико Търново) с 2:0 в среща от 21-ия кръг на Първа лига по футбол с голове в последните минути. Срещата започна в бавно темпо, като и двата отбора играеха предпазливо. В 9-ата минута играта бе спряна, за да се отдаде почит на легендата на Берое Петко Петков. В 21-та минута Мартин Камбуров комбинира с Гаюс Макута, който стреля встрани от целта. Етър отговори с греда на Александър Дюлгеров. В 26-ата минута защитникът не успя да се разпише от чиста позиция. До края на полувремето по-интересните моменти бяха пред вратата на Душан Перниш. Антон Огнянов не успя да го преодолее, а Георги Ангелов бе близо до това да си отбележи автогол.

Берое започна силно след подновяването на играта. Александър Цветков направи хубав пробив, но завършващото му подаване към Конте бе неточно. В 59-ата минута едно от новите попълнения Теди Мезаг направи сериозен пропуск, след като не успя да засече отлично центриране на Иван Минчев. Бившият играч на Етър - Крум Стоянов, също бе много близо до първи гол за домакините, но ударът ми мина до гредата.

Берое направи пореден сериозен пропуск. В 75-ата минута резервата Октавио Матека от няколко метра разтресе напречната греда. Четири минути по-късно Етър стигна до чудесна възможност да открие резултата.  Милчо Ангелов остана сам срещу защитник на домакините, но реши да подава на връхлитащия Иван Стоянов, чийто удар бе избит от Георги Ангелов. При добавката само добрата реакция на Перниш спаси старозагорци.

Развръзката настъпи в 88-ата минута, когато Мантека се извиси над защитата на гостите и с мощен удар с глава прати топката в мрежата на Христо Иванов. В първата минута на допълнителното време Мартин Камбуров отбеляза втори гол за Берое. Ветеранът засече центриране на Иван Минчев./БНР


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати