Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Берое стартира преговори за намаляване на заплатите

Спорт

Берое стартира преговори за намаляване на заплатите

Берое стартира преговори за намаляване на заплатите - Tribune.bg
Снимка:

"Икономическата ситуация е трудна във всички сфери, в това число и за футбола"

По примера на много отбори по света, ръководството на ПФК Берое стартира преговори с футболистите и спортно-техническото ръководство относно намаляване на възнагражденията им за периода на извънредното положение в страната. Болшинството от футболистите и спортно-техническото ръководство вече са дали своето съгласие.

"Икономическата ситуация е трудна във всички сфери, в това число и за футбола. Липсата на официални футболни срещи и отмяната на големи спортни форуми несъмнено е удар за клубовете и техните привърженици. Ние се надяваме, че положението в България и останалите страни ще се нормализира съвсем скоро и футболната игра отново ще заеме полагащото й се централно място в спорта.

ПФК „Берое“ обаче винаги е бил социално отговорен клуб и ще продължи да бъде такъв. С част от спестените средства клубът възнамерява да направи дарение за УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора под формата на консумативи и  апаратура.

Още веднъж изразяваме своята подкрепа в борбата срещу COVID-19 и своята надежда за скорошния изход от пандемията!", написаха заралии.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Берое

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети