Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Бешикташ се отказва от Кайседо

Спорт

Бешикташ се отказва от Кайседо

Бешикташ се отказва от Кайседо - Tribune.bg
Снимка:

Трансферът на Жорди Кайседо в турския гранд Бешикташ е пред провал.

Причината е цената от 5 милиона евро, поставена от "червените", както и начинът на плащане на тази сума. От "Армията" държат парите да бъдат платени наведнъж, докато "черните орли" са предложили да се разплатят на няколко транша.

Агентът на еквадорския национал Ернан Бенато сам разкри, че преговорите са зациклили и че двамата с клиента му ще се насочат към други оферти. През уикенда медиите край Босфора обявиха, че Кайседо се е договорил с гранда от Истанбул, като споменаваната годишна заплата на тарана бе 1 милион долара. В крайна сметка обаче ръководствата на двата клуба не са успели да се споразумеят за трансферната сума и начина на плащане.

"ЦСКА иска 5 милиона евро за Жорди и Бешикташ смяташе, че договорка с вноски ще бъде по-точна и отправи офертата си по този начин. Водехме процеса с респект към всички страни, но подписване на договор при тези условия изглежда трудно", сподели Бенато пред журналиста от вестник "Дагма" Бурак Зихни, цитиран от "Мач Телеграф". В заключение мениджърът на Кайседо допълва: "Водим разговори и с други отбори".

За голмайстора на ЦСКА има предложения и от Западна Европа. Не е тайна за интереса на английския Фулъм, като медиите в Еквадор дори спекулираха, че лондончани са отправили конкретна оферта за Кайседо. От "Крейвън Котидж" следят изявите му още от зимата, когато пак имаха желание да го привлекат, а споменаваната сума бе 4,62 млн. паунда. Не е изключено контакт с Бенато да са осъществили и от други топ шампионати като Италия и Испания, от където интерес към Жорди имаше Спортинг Хихон.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

ГРИША ГАНЧЕВ КАЗАХ НА ДРАСКАЧИТЕ ДА МУ НАДУЯТ МАЛКО ЦЕНАТА,ТЕ СЕ ОКЪКАХА.ЕЙ ХОРА ТОВА Е ГЛАДНА,ЖАДНА ДРАСКАЧЕСКА СГАН.В ТРАНСФЕРНИЯ ПЕРИОД ОТ КРАЙ ВРЕМЕ СЕ НОСЯТ В ПРОСТРАНСТВОТО НЕБИВАЛИЦИ И ДОЛНИ ЛЪЖИ,ЗА ДА МОГАТ КОПЕЛДАЦИТЕ ДА ЗАРАБОТЯТ НЯКОИ И ДРУГ КИНТ.
01.06.2022 20:57 / Отговор
09 09 2016 -А- ЦСКА УМРЕ АЛЕ,АЛЕ,АЛЕ...ЗАКРИВАЙ... ЗА КАКЪВ К У Р НИ Е СЛЕД КАТО РАЗБРАХМЕ ,ЧЕ ГНОМЪТ МУ ЛОВИ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ДРУГИЙО ОТБОР,А ГНЯЗДОТО НЕ МОЕ ДА УКАРА/
02.06.2022 16:16 / Отговор
ГРИША ГАНЧЕВ ША ГОШИТНА В КИТАЙ,ВИЕТНАМ ИЛИ СИНГАПУР.ПАК ША СИ НАПЪЛНЯ ГУШАТА,ПЪК ВИЕ СИ ГРУХТЕТЕ КАТО ГЛАДНИ ПРАСЮНГЕРИ В КОЧИНА.ТЪПИ ЖУРНАЛЯ НЕАРНИ.
05.06.2022 12:31 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети