Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. БФС постави ултиматум на Витоша (Бистрица)

Спорт

БФС постави ултиматум на Витоша (Бистрица)

Снимка:

С решение от 29.09.2020 г. родната футболна централа постави ултиматум на Витоша Бистрица. Втородивизионният тим обяви, че преустановява дейност и разпуска отбора, но от БФС държат клубът да регистрира необходимия минимален брой футболисти с професионален договор.

Ето съобщението на БФС:

Вследствие на представените в СТК при БФС, актове за прекратяване на договори с футболисти, професионалните състезатели са под необходимия минимум, СТК при БФС дава срок на ръководството на ФК „Витоша“ до 16.00 часа на 30.09.2020 година да регистрира в БФС необходимия минимален брой футболисти с професионален договор. При неизпълнение на горното ще бъде сезирана Лицензионната комисия при БФС.

Срещата от Втори предварителен кръг, между отборите на ФК „Черноморец“ Бч и ФК „Витоша“ Бистрица–по програма на 30.09/сряда/2020 г. няма да се играе.

По искане на Футбол Про Медия и Нова Броудкастинг груп, срещата от IХ-ти кръг на Втора лига, между отборите на ПФК „Нефтохимик Бс“ Бс и ФК „Витоша“ Бистрица– ще се играе по програма на 05.09/понеделник/2020 г. от 18.30 часа, вместо от 20.15 часа.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още