Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. БФС преди началото на новия сезон: Работим единствено за доброто на клубовете

Спорт

БФС преди началото на новия сезон: Работим единствено за доброто на клубовете

БФС преди началото на новия сезон: Работим единствено за доброто на клубовете - Tribune.bg

Ръководството на Българския футболен съюз пожелава успех на клубовете от всички нива на футбола ни през новия състезателен сезон 2021/2022 със съобщение в официалния си сайт:

Използваме случая да поздравим всички членове на българското футболно семейство за демонстрираната отдаденост въпреки огромните трудности и множеството проблемни казуси, причинени от глобалната пандемия.

Благодарим на всички вас, че футболът у нас не просто оцеля, но и изпрати успешна кампания, подчинена на взаимното уважение и толерантността към съперници, съдии и запалянковци.

Убедени сме, че и през следващия сезон ще наблюдаваме атрактивни срещи под знака на феърплея и подчертаваме твърдото си намерение отново да работим единствено за доброто на клубовете и за здравословната спортна конкуренция.

Най-красноречивото доказателство за това е пълното въвеждане на системата VAR във всички двубои от Първа лига от началото на новия шампионат – модернизация, която ще даде още повече предпоставки за честна игра и решаване на мачовете на терена въз основа на качествата и усилията на самите футболисти.

Българският футболен съюз с удовлетворение отчита все по-сериозния интерес към родния футболен продукт и вярва, че всички усилия за усъвършенстване на вътрешния ни шампионат са от полза както на клубовете и футболистите им, така и на милионите запалянковци у нас.

Още веднъж желаем успех и много поводи за радост на клубовете ни и техните привърженици през сезон 2021/2022 г., допълват от БФС.

Междувременно стана ясно, че Първа лига ще продължи да носи името си. Спонсорският договор на efbet с БФС бе подновен за още 4 години. Брандирането на първенства е добре позната практика в световния спорт.

У нас това се случи за първи път през 2019 г., когато собствениците на efbet Цветомир Найденов и Боян Найденов поставиха началото на такъв тип спонсорства.

Партньорството между Efbet и БФС няма как да не се отрази положително на цялостното ниво на първенството, коментират братята Найденови. В това зрителите скоро ще могат да се уверят лично - Efbet Лига стартира на 23 юли 2021.

Първенството обещава много интригуващи моменти, след като още в първия кръг почитателите на българския футбол ще станат свидетели на оспорвани дербита.

По традиция седемте мача от всеки кръг ще бъдат разпределени от петък до понеделник, като в първия ден от седмицата феновете ще видят един от българските евроучастници „Арда“, който гостува на тима на „Ботев“ Враца.

Футболните фенове ще могат да гледат двубоите от редовния сезон, плейофната фаза и баражите в HD качество, пряко по DIEMA SPORT, част от премиум пакета DIEMA XTRA, както и в онлайн стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

Сезон 2021/2022 ще влезе в историята като първия, в който всеки мач от шампионата ще бъде обезпечен с видеотехнологията VAR.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети