Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. БФС взеха решение по казуса с публиката на Левски

Спорт

БФС взеха решение по казуса с публиката на Левски

БФС взеха решение по казуса с публиката на Левски - Tribune.bg
Снимка:

Апелативната комисия към БФС проведе заседание във връзка с жалбата на Левски след наказанието на Дисциплинарната комисия за една среща без публика.

Окончателното решение ще бъде взето в понеделник (3 октомври), за когато беше насрочено следващото събиране на комисията. 

 Припомняме, че "сините” бяха санкционирани с 4000 лева и 1 среща лишаване от домакинство след дербито с ЦСКА, заради хвърлена бомбичка по физиотерапевта на "армейците" Иван Христов. 

Левски обаче не прие санкцията и призова привържениците си да посетят следващия домакински двубой срещу Ботев (Пловдив). 

"Имаме постъпила жалба от Левски срещу решение на Дисциплинарната комисия, която беше разгледана. Запознахме се с жалбата и представените доказателства. Изслушахме делегата на мача между Левски и ЦСКА Христо Ботев. Считаме жалбата на Левски за допустима, като обхваща съвкупност от едно нарушение. Отлагаме вземането на решение за 3 октомври, понеделник. Каним за изслушване представител на ПФК Левски, г-н Христо Ботев и физиотерапевта на ЦСКА Иван Христов. Тогава ще се вземе окончателното решение. Заседанието ще бъде от 12 часа", каза председателят на Aпелативната комисия Валери Апостолов. 


Етикети Левски, БФС

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети