Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. БФС взеха решение по казуса с публиката на Левски

Спорт

БФС взеха решение по казуса с публиката на Левски

БФС взеха решение по казуса с публиката на Левски - Tribune.bg
Снимка:

Апелативната комисия към БФС проведе заседание във връзка с жалбата на Левски след наказанието на Дисциплинарната комисия за една среща без публика.

Окончателното решение ще бъде взето в понеделник (3 октомври), за когато беше насрочено следващото събиране на комисията. 

 Припомняме, че "сините” бяха санкционирани с 4000 лева и 1 среща лишаване от домакинство след дербито с ЦСКА, заради хвърлена бомбичка по физиотерапевта на "армейците" Иван Христов. 

Левски обаче не прие санкцията и призова привържениците си да посетят следващия домакински двубой срещу Ботев (Пловдив). 

"Имаме постъпила жалба от Левски срещу решение на Дисциплинарната комисия, която беше разгледана. Запознахме се с жалбата и представените доказателства. Изслушахме делегата на мача между Левски и ЦСКА Христо Ботев. Считаме жалбата на Левски за допустима, като обхваща съвкупност от едно нарушение. Отлагаме вземането на решение за 3 октомври, понеделник. Каним за изслушване представител на ПФК Левски, г-н Христо Ботев и физиотерапевта на ЦСКА Иван Христов. Тогава ще се вземе окончателното решение. Заседанието ще бъде от 12 часа", каза председателят на Aпелативната комисия Валери Апостолов. 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Левски, БФС

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети