Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. БФТенис проведе лагер в Дряново за състезатели от 12 до 18 г.

Спорт

БФТенис проведе лагер в Дряново за състезатели от 12 до 18 г.

БФТенис проведе лагер в Дряново за състезатели от 12 до 18 г. - Tribune.bg
Снимка:

От днес започва лагер във Варна

Българска федерация по тенис продължава провеждането регионални подготвителни лагери. Те ще се състоят в 7 града в рамките на 14 дни. Целта на лагерите е плавно навлизане и подготовка преди евентуалното започване на спортния тенис календар в страната.

В последните два дни на базата на ТК „Кристи", гр. Дряново се проведе лагер за състезатели до 12, 14, 16 и 18 годишна възраст.

Лагерът беше воден от националните треньори Тодор Енев и Даниел Ангелов, както и от Ивайло Илиев- треньор на ТК „Кристи".

„За мен беше супер полезно и ценно това, че Тодор Енев- капитан на България за Купа „Дейвис" имаше възможността да работи с нашите млади таланти. Този опит е безценен за децата", коментира Ивайло Илиев.

„За мен беше много полезно, че имаше треньори от федерацията, които могат да ни видят и да ни дадат ценни съвети върху какво да наблегнем и върху какво трябва да работим най-много", сподели Димитър Пенчев, който е е Държавен отборен шампион за юноши до 14 г. с ТК „Кристи" през 2019 г.

„Това е страхотна инициатива. Лагерът много ми хареса и ще ми даде повече самочувствие за предстоящите турнири", заяви Ангела Ганева - Държавна лична шампионка на открито до 14 г. през 2019 г.

Лагерът включва двуразови тренировки (сутрин и следобяд). Също така сутринта се провежда физическа подготовка с Светослав Андонов, а следобяд ментална подготовка с Ники Ганчев.

От днес започва лагер във Варна.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати