Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Българската федерация по волейбол с официална позиция

Спорт

Българската федерация по волейбол с официална позиция

Българската федерация по волейбол с официална позиция - Tribune.bg
Снимка:

Вижте и коментара на Любо Ганев

Българската федерация по волейбол излезе с официално становище за разпространената информация, че е получила дарение на топки "Микаса".

Ето и цялото съобщение, без редакторска намеса:

"Уважаеми дами и господа, представляващи клубовете, членове на БФВолейбол,

Във връзка с разпространената в медийното пространство информация, относно направено дарение на топки Микаса на БФВ, считаме за необходимо да ви уведомим за следното:

1. БФВ не е получавала като дарение топки Микаса нито през настоящата, нито през която и да била предходна година.

2. На 26. 02. 2019 г. БФВ подписа нов двугодишен договор с Микаса – Япония, по силата на който, БФВ ще рекламира марката Микаса, срещу което ще получи съответната сума за реклама под формата на 700 топки Микаса – V200W за сезон 2019/2020 и 700 топки Микаса – V200W за сезон 2020/2021.

3. Параметрите на договора са както следва:

- За времето на договора БФВ се задължава да ползва като единствен доставчик на топки Микаса.

- За времето на договора БФВ се задължава Микаса да бъде официалната изключителна топка за волейбол, която ще бъде ексклузивно използвана при всяко първенство, лига, купа и организация на проект, които се администрират от БФВ, независимо дали се провеждат на открито или на закрито.

- За времето на договора БФВ се задължава да поставя рекламни пана на Микаса във всички спортни зали на всички мачове и първенства, които се администрират от БФВ, включително и на приятелските мачове на националните отбори, както и на първенствата по плажен волейбол, които се администрират от БФВ.

- За времето на договора БФВ се задължава да поставя логото на Микаса на видно място на рекламната стена за даване на интервюта, както и да поставя същото на печатните материали за всички официални събития и мачове.

- За времето на договора БФВ дава право на Микаса свободно да организира продажби и промоции на територията на спортните зали по време на съответните събития.

- За времето на договора БФВ се задължава да предоставя на Микасапо шест ВИП билета за всички мачове /турнирни или приятелски/ на националните отбори – Мъже и Жени, които се играят на територията на България.

- Срещу извършената от БФВ реклама на Микаса на стойност 70 865.06 евро без ДДС, Микаса съответно следва да предостави на БФВ, чрез своя дистрибутор Кей Дифужън ООД, топки Микаса – 200W на същата стойност, а именно - 700 за сезон 2019/2020 и 700 за сезон 2020/2021, като единичната стойност на една топка е 99 лева без ДДС.

Видно от посоченото по – горе, става въпрос за договор за реклама, а не за безвъзмездно дарение.

Използваме възможността да ви уведомим, че топките за сезон 2020/2021 ще бъдат разпределени между клубовете – членове на БФВ, съгласно таблица за разпределение, утвърдена от Управителния съвет на БФВ, както всяка година.

Извън топките по договора, които ще разпределим между клубовете, ви уведомяваме, че сме договорили с Микаса, посочената цена от 99.00 лева без ДДС за топка Микаса – V200W да е валидна за всички клубове – членове на БФВ, при желание от тяхна страна за закупуване на допълнителни бройки."

Междувременно вицепрезидентът на организацията Любомир Ганев, който е представител на "Микаса" за България, заяви чрез профила си във "Фейсбук", че "следващата година ще има още 700 топки".

"България е една от първите държава в Европа, в която новата топка V200W става официална за игра за всички групи и за всички възрасти над 13-годишни още от сезон 2019-2020. Договорът стана факт благодарение на желанието и добре свършената работа на президента на БФВ инж. Данчо Лазаров и мен като официален представител на марката "Микаса" за България", пише Ганев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети