Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. "Билд": Клоп се завръща в Германия

Спорт

"Билд": Клоп се завръща в Германия

Билд: Клоп се завръща в Германия - Tribune.bg

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп може да напусне Ливърпул през лятото на 2022 г., за да поеме националния отбор на Германия.

Въпреки проблеми на мърсисайдци през този сезон и слабите резултати последните месеци, специалистът наскоро заяви, че няма намерение да си тръгва от "Анфийлд". Това не пречи на германските медии упорито да го свързват с Бундестима. 53-годишният Клоп има договор с Ливърпул до 2024 г.

Според "Билд" има 68 процента възможност наставникът да замени Йоаким Льов след световното първенство в Катар през 2022 г. Изданието твърди, че намеренията на Клоп са ясни и той има желание да се завърне в Германия.

Плановете на наставника били да напусне шампиона на Англия през лятото на 2022 г., да си вземе почивка шест месеца и да започне работа с националния отбор на родината си в началото на 2023 г. Допълнителен бонус за него ще бъде домакинството на Германия на европейското първенство през 2024 г.

Ако Клоп напусне следващото лято, той ще е прекарал в Ливърпул седем години. Точно толкова той работи в първите си два клуба като треньор - Майнц и Борусия (Дортмунд).


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети