Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Билетите за мачовете на Лудогорец и ЦСКА в Лига Европа вече са в продажба

Спорт

Билетите за мачовете на Лудогорец и ЦСКА в Лига Европа вече са в продажба

Билетите за мачовете на Лудогорец и ЦСКА в Лига Европа вече са в продажба - Tribune.bg
Снимка:

Лудогорец пусна пакетни билети за трите мача. ЦСКА стартира продажба на билети за срещата с Клуж.

Билетите за първия мач на ЦСКА от групите на Лига Европа срещу Клуж вече са в продажба. 30% от капацитета на стадион "Васил Левски" ще бъде отворен за фенове, което е добра новина.

Ето какво пише в сайта на ЦСКА:

"Армейци,

Клубът ни изказва огромни благодарности на Министерството на здравеопазването и Министерството на младежта и спорта, които разрешиха капацитетът на Националния стадион "Васил Левски" да бъде зает до 30% за мача с ЧФР Клуж, съгласно указанията на УЕФА.

В тази връзка Ви информираме , че ЦСКА подписа договор за партньорство със софтуерната платформа URBO, която ще бъде ангажирана с разпространението на билетите за мачовете от груповата фаза на Лига Европа.

Сътрудничеството включва продажба на билети на каса, чрез платформата на компанията и нейните парнтньори, социалните мрежи на ЦСКА, а в момент на разработка е проект за мобилна апликация на клуба.

В продажба вече са пропуските за първата среща на 22 октомври с румънския шампион. Както вече обявихме, всички картодържатели ще получат СМС с уникален код, който им осигурява в рамките на следващите три дни предимство да закупят по 2 билета с 10% отстъпка от цената. В съобщението на мобилния телефон ще има прикачен линк и след съответната регистрация те ще могат да си ги поръчат онлайн. Тези, които желаят, ще могат да си вземат билетите и на място на долупосочените каси при представяне на уникалния код. За улеснение се дава възможност един привърженик да закупи и полагащите се билети за своите приятели, стига да представи техните кодове. Опцията ще приключи до 23:59 чaса в петък, след което невзетото количество ще бъде пуснато в свободна продажба."

При голям интерес днес стартира и продажбата на пакетни билети за трите мача на Лудогорец в група J на Лига Европа. На 22 октомври в 22:00 ч. шампионите приемат Антверпен (Белгия), на 5 ноември в 19:55 ч. Тотнъм (Англия) и на 10 декември в 22:00 ч. ЛАСК (Австрия).

За всеки от трите мача в евротурнира този сезон ще се използва 30 процента от капацитета на стадиона според изискванията на УЕФА и здравните власти.

Важно! Лудогорец напомня, че в сряда (14 октомври) и четвъртък (15 октомври) ще се продават билети само за притежателите на абонаментни карти за сезон 2020/2021 г. В петък (16 октомври) започва свободната продажба на пакетни билети за трите мача в група J на Лига Европа. Поради намаления капацитет на стадиона Клубът въвежда лимит при продажбата на билетите - максимум 2 броя.

ПФК ЛудогорецПФК Лудогорец

Поради пандемията от COVID-19 УЕФА е въвела мерки за провеждане на мачовете от Лига Европа, които ще бъдат спазвани стриктно. Ето по-важните от тях:

- Спазване на физическа дистанция при влизане на стадиона и по време на футболната среща.

- Задължително носене на предпазна маска, закриваща носа и устата на територията на стадиона преди, по време и след мача.

- Влизането на стадиона ще става с представяне на декларация, че притежателят на билета е информиран за рисковете, свързани с COVID-19, и няма типичните за това заболяване симптоми. (Бланките ще са налични при пускането на билетите следващата седмица).

- При влизане на стадиона на феновете ще бъде мерена телесната температура.

- Всички билети за трите мача в група J на Лига Европа ще са поименни.

- Забранява се присъствието на гостуващи фенове.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети