Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Бивш голмайстор на Черно море ще играе в Индия

Спорт

Бивш голмайстор на Черно море ще играе в Индия

Бивш голмайстор на Черно море ще играе в Индия - Tribune.bg

Матиас Курьор ще продължи кариерата си в първенството на Индия, след като подписа договор с отбора на Нортийст Юнайтед от местната Суперлига.

След периодите си във Франция, Испания, България, Грузия, Казахстан, Южна Корея и Турция, сега Индия е неговата осма дестинация в кариерата.

Както в предишните си екзотични преживявания, 33-годишният атакуващ полузащитник и национал на остров Мартиника, подписал само за една година.

В българското първенство той се превърна в истински идол за феновете на Черно море, където игра в два периода. При втория си период вкара 15 гола в 15 мача, след като се върна от година и половина гастрол в Корея.

От Черно море го продадоха на турския Самсунспор във Втора лига, но там нещата се оказаха трудни за него и той изигра едва 4 мача от 17 възможни, в които вкара 1 гол.

Новият му отбор завърши на 3-о място през миналия сезон, достигайки до полуфиналите в плейофите. Клубът от близо милионния град Гувахати е единственият, който има местен индийски треньор в 11-членната Суперлига на Индия. У нас Матиас Курьор освен два пъти за Черно море, играе и за Локомотив (Горна Оряховица) през 2016-а година, когато вкарва 3 гола в 11 мача.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети