Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Бивш треньор на Левски поема школата на Локо (Сф)

Спорт

Бивш треньор на Левски поема школата на Локо (Сф)

Бивш треньор на Левски поема школата на Локо (Сф) - Tribune.bg

Локомотив (София) обяви новината, че Ратко Достанич е новият главен мениджър на Детско-юношеската школа (ДЮШ) на клуба. Той бе поканен да заеме поста лично от собственика на клуба, г-н Веселин Стоянов в амбициозния проект за пълна трансформация и модернизация на школата - приоритет номер едно за новото ръководство.

"Ратко Достанич е име с международна репутация и дългогодишен опит в изграждането на млади футболни таланти. Като ръководител на академията на Цървена звезда той изигра решаваща роля в развитието на футболисти, които в последствие донасят на клуба над 20 милиона. Сред най-изявените имена са световноизвестните Неманя Видич, Душан Баста, Бошко Янкович и Марко Пантелич. Достанич ще има пълната свобода и подкрепа да възроди славната "червено-черна" школа на Локомотив, с целта да върне клуба на челни позиции в развитието на млади таланти в България.

В допълнение към новото назначение Локомотив постигна важно споразумение за ползването на спортната база в квартал Требич. Школата ще разполага с модерни и отлично поддържани съоръжения, като вече са поръчани нови съблекални, които ще допълнят професионалната среда за подготовка. Клубът изразява специални благодарности на г-н Людмил Димов за активното съдействие и предоставената база.

Официалното представяне на Ратко Достанич ще се състои на пресконференция във вторник, 1 октомври, от 11:00 ч. на стадион "Локомотив". На събитието ще присъства и изпълнителният директор на клуба, г-н Иво Котев, който ще представи бъдещите цели и визията за развитие на школата", написаха от Локомотив.

Ратко Достанич е бивш треньор на Левски. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети