Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Боби Цонев: Българското първенство е по-силно от хърватското

Спорт

Боби Цонев: Българското първенство е по-силно от хърватското

Боби Цонев: Българското първенство е по-силно от хърватското - Tribune.bg
Снимка:

Халфът на Левски Борислав Цонев, който в момента лекува контузия в глезена, дойде на "Герена" от Интер Запрешич.

"Условията за футбол у нас са по-добри, отколкото тези в Хърватска. В момента българското първенство е доста силно. Неслучайно два отбора играят в групите на Лига Европа. Даже Локо Пловдив имаше шанс да елиминира Тотнъм - направи много хубав мач. Има четири-пет тима, които са силни - в това число слагам и Берое.

В Хърватска го няма това нещо, там силен е само Динамо Загреб, защото Хайдук е в криза", каза той в интервю за athletecastbg.buzzsprout.com.

„Аз съм "за" да се разчита на повече българи. Така е сега и в Левски - като няма добра финансова стабилност, се дава шанс на млади играчи. Те имат отлична възможност да се докажат. Това само ще помогне на футбола ни. Нормално бе след излизането ни с Ради да има спад.

С новия треньор и ако има финансова стабилност, през пролетта отборът ще изглежда по друг начин. Истината е, че състоянието на доста клубове е затруднено заради коронавируса. Надявам се г-н Сираков и шефовете ни, като казват, че скоро ще се намери генерален спонсор, да е така и да се стабилизират нещата. По този начин Левски ще влезе в нормален режим."


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати