Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Бомба в Испания: Меси пред завръщане в Барселона

Спорт

Бомба в Испания: Меси пред завръщане в Барселона

Бомба в Испания: Меси пред завръщане в Барселона - Tribune.bg

Изненадваща новина от Испания днес.

Бащата и агент на суперзвездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси – Хорхе, се е свързал с Барселона преди няколко дни, за да разбере дали е възможен вариантът за сензационно завръщане на аржентинеца на „Камп Ноу“ през лятото, твърди журналистът Жерард Ромеро.

Според него Хорхе Меси е разговарял с представителите на клуба през последните няколко дни, за да обсъдят идеята за евентуален трансфер на седемкратния носител на „Златната топка“ обратно в каталунската столица.

Самият Меси беше освиркан в неделя при победата на ПСЖ с 3:0 над Бордо в Лига 1. Причината беше отпадането на френския отбор на 1/8-финалите в Шампионската лига от Реал Мадрид миналата седмица. Именно по тази причина аржентинецът е започнал да обмисля възможностите си за следващия сезон.

Меси така и не успява да се аклиматизира по най-добрия начин досега в Париж. Откакто пристигна от Барселона миналото лято, той има едва два гола в първенството от 60 опита (18, от които точни удари във вратата). Преди време се появиха информации, че той се е оплакал и на своите съотборници заради сериозните критики, които търпи от френските медии заради слабото си представяне.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети