Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Боримиров: Това беше един фарс

Спорт

Боримиров: Това беше един фарс

Боримиров: Това беше един фарс - Tribune.bg
Снимка:

Легендата на Левски и настоящ председател на УС на клуба Даниел Боримиров коментира "конгреса", който се проведе на 18 март.

Припомняме, че по време на пародията в НДК Димитър Бербатов събра само около 11% от клубовете, които имат право на глас, а те го избраха за "президент на БФС".

"Това беше чисто и просто един фарс. Та нали точно екипът на Димитър Бербатов обжалват до ден днешен решенията от конгреса, който се проведе миналия октомври. Не мога да ги разбера какво точно искат. Съдът още не се е произнесъл с решение по този казус, а те бързат да правят "конгрес". Как може при това положение да се прави нов Конгрес? Май някой няма търпение да вземе властта...

И още нещо - Бербатов настоя представители на ФИФА и УЕФА да проследят Конгреса, а такива не видях да са дошли миналия петък. Бербатов сам си противоречи, а действията му са в ущърб на българския футбол. Направо не мога да проумея как се организира подобен форум? Та нали първо се изпращат покани до клубовете, а те от своя страна уведомяват БФС кой ще ги представлява. До Левски такава покана не е постъпвала. Явно така е било за всички отбори в еfbet Лига, а само ЦСКА бяха в залата... Истината е, че няма как конгресът на Бербатов да е легитимен, когато на него са присъствали само 11% от клубовете", сподели Боримиров пред NOVSPORT.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

хигиенист Съжалявам,пич,може да си бил *звезда*,но такива като тебе направиха на мат и маскара българския футбол.Разбирам,че за нищо друга не сте годни,освен за тези службици - дългото блъскане по главата с топка допълнително усложнява състоянието на мисловната ви дейност,но пък се оказа,че и за тях не ставате.Затова - къш!
24.03.2022 13:15 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп