Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Борисов излиза на стадион „Ивайло“ с капитанската лента на ветераните на „Витоша“ (Бистрица)

Спорт

Борисов излиза на стадион „Ивайло“ с капитанската лента на ветераните на „Витоша“ (Бистрица)

Борисов излиза на стадион Ивайло с капитанската лента на ветераните на Витоша (Бистрица) - Tribune.bg

Бойко Борисов излиза за първи път на стадион “Ивайло” като футболист. Бившият премиер най-вероятно ще изведе с капитанската лента ветераните на “Витоша” (Бистрица) в утрешния полуфинал за шампионската титла срещу “Спартак” (Варна).

Старата столица бе избрана от БФС за домакин на интригуващия полуфинал, който е в четвъртък от 16:00 ч. Великотърновска е и съдийската бригада – Георги Гинчев с асистенти Илиян Капарашев и Ивайло Атанасов.

Борисов засега е потвърдил участието си в мача и се очаква срещата да предизвика сериозен интерес след любителите на футбола. Експремиерът изведе “Витоша” (Бистрица) като капитан и в зоновия финал на Югозападната лига, където “бистришките тигри” удариха с 3:1 “Пирин” (Благоевград). Тимът е петкратен шампион на България за ветерани, при това – настоящ първенец. М.г. на финала на стадион “Трейс Арена” в Стара Загора те победиха с 3:1 “Черно море” (Варна). В състава на “тигрите” са и бившите национали Христо Йовов, Гошо Гинчев, Георги Пеев, Светослав Петров и Йордан Върбанов.

Съперникът им “Спартак” (Варна) стана победител в Североизточната зона, където първо в зоновия полуфинал победи „Добруджа“ с 5:4 след дузпи (в редовното време 0:0), а на финала се наложи над състава на „Търговище“ с 2:1. Входът за утрешния мач на стадион “Ивайло” е свободен. Спечелилият излиза на финал за шампионската титла срещу победителя от други полуфинал между ветераните на “Локомотив” (Пловдив) и “Ботев” (Враца).


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети