Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Боряна Калейн за класирането си за Олимпиадата: Не мога да осъзная какво направих

Спорт

Боряна Калейн за класирането си за Олимпиадата: Не мога да осъзная какво направих

Боряна Калейн за класирането си за Олимпиадата: Не мога да осъзная какво направих - Tribune.bg
Снимка:

Много съм радостна, сподели гимнастичката

Продължава Световното първенство по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан. Битката този път е и за олимпийски квоти.

Ансамбълът вече има квота за игрите в Токио, извоювана по време на Световното първенство в София миналата година. А в петък двете ни гимнастички в многобоя  - Катрин Тасева и Боряна Калейн също се класираха за Олимпийските игри догодина.

„Още не мога да осъзная какво направих. Ще ми трябват поне няколко дни. Много съм радостна”, каза пред Нова ТВ Боряна Калейн.

„Щастлива съм, че двете ни момичета показаха изключителен характер и много сила и воля”, коментира Илияна Раева. Ансамблите излизат днес в 13.30 часа. Нашите момичета са с номер осем в състезанието с обръчи и бухалки и с номер 19 в съчетанието с пет топки.

„Атмосферата в залата на Баку е страхотна. Ние се чувстваме готови и във форма. Остава само да го покажем, когато трябва”, каза Стефани Кирякова.

 

 „Настройте се за гладиаторски борби. Така беше вчера в многобоя на индивидуалното. Върнах се към моите преживявания от 80-те години”, коментира журналистът Вера Маринова. „Ще бъде много интересно състезание. Не сме имали по-добър ансамбъл от моето поколение насам”.

В неделя са финалите при ансамблите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати