Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ботев Пд официално продаде Неделев на Лудогорец

Спорт

Ботев Пд официално продаде Неделев на Лудогорец

Ботев Пд официално продаде Неделев на Лудогорец - Tribune.bg

Вижте подробности

Ботев осъществи изходящ трансфер, съобщиха от Пловдив като потвърдиха, че са продали Тодор Неделев на Лудогорец.

Играчът получи оферта от 11-кратните шампиони на България, на която даде положителен отговор и Ботев се съгласи с желанието на футболиста като прие предложението, посочват „канарчетата“ и допълват:

„Ботев (Пловдив) благодари на Неделев за безбройните магически отигравания с "жълто-черния" екип и му пожелава успех!“

От Лудогорец също потвърдиха трансфера със следното съобщение в официалния си сайт, което Novsport.com публикува без редакторска намеса:

„Лудогорец реализира сензационен трансфер, след като привлече един от най-добрите български футболисти през последните години - Тодор Неделев.

Във вторник шампионите и Ботев (Пд) финализираха с успех преговорите по сделката. Българският национал започва тренировки с новия си отбор веднага, като ще бъде на разположение на Анте Шимунджа за предстоящите мачове в efbet Лига и турнира за Купата на България. Неделев ще бъде представен официално като футболист на Лудогорец в четвъртък (2 март) на специална пресконференция в Разград.

В кариерата си Неделев е играл само в два отбора - Ботев (Пд) и германския Маинц 05. С екипа на "жълто-черните" има 190 мача в елита, като е отбелязал 62 гола и е реализирал впечатляващите 57 асистенции. На националния отбор на България Неделев е изиграл 44 мача с 5 гола и 9 асистенции.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети