Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ботев Пд записа три важни точки след успех срещу Ботев Вр

Спорт

Ботев Пд записа три важни точки след успех срещу Ботев Вр

Ботев Пд записа три важни точки след успех срещу Ботев Вр - Tribune.bg

Отборът на Ботев Пловдив спечели изключително ценното си гостуване на Ботев Враца, след като срази тима от северозападна България с 2:1 след пълен обрат в мач от 23-ия кръг от родната efbet Лига.

Валери Домовчийски даде превес за домакините в 23-ата минута след груба грешка на Джонатан Перейра, но именно той 90 секунди по-късно изравни резултата във Враца.

Крайният бранител Мите Цикарски донесе пълния обрат за Ботев в 78-ата минута, а пет преди това Петър Атанасов пропусна дузпа за врачани и възможността да изведе отбора си напред.

В добавеното време на срещата пък резервата Самир Аясс реализира редовен гол за домакините, но вторият асистент-съдия в срещата вдигна своя флаг за засада на отигралия топката преди това Ндиайе, но Филип Филипов от гостите покриваше халфа и попадението трябваше да бъде зачетено.

Успехът остави Ботев Пловдив на десетото място, но отборът вече е с 24 точки – на пет пред 11-ия Монтана, който обаче е и с мач по-малко, както и на една зад деветия Царско село. Ботев Враца, от своя страна, остана предпоследен на 13-ото място и е с 18 пункта, като тимът е на точка пред последния Етър, но и с мач повече.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети