Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Бойко Борисов и Витоша (Бистрица) отнесоха ветераните на ЦСКА

Спорт

Бойко Борисов и Витоша (Бистрица) отнесоха ветераните на ЦСКА

Бойко Борисов и Витоша (Бистрица) отнесоха ветераните на ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Ветераните на Витоша (Бистрица), водени от бившия министър-председател Бойко Борисов, разбиха с 4:0 ветераните на ЦСКА на стадиона в Бистрица.

Попаденията за "тигрите" реализираха Николай Николов, Светослав Петров, Христо Йовов и Николай Божов. Срещата беше от втория кръг от първенството на ветераните и се явяваше дерби, предвид известните имена в двата отбора. За "червените" играха героят от САЩ'94 Красимир Балъков, Футболист на България за 1982 г. Радослав Здравков, Кирил Котев и др. На трибуните беше оперативният директор на ЦСКА 1948 и бивш национален селекционер Стойчо Младенов.

Първият падна след удар Николай Николов. Бившият защитник на Черноморец (Бургас) изненада от малък ъгъл вратаря на армейците Йордан Йорданов. Малко слес това срещата беше прекъсната, защото се наложи Бойко Борисов да проведе телефонен разговор. Към края на първото полувреме бившият полузащитник на ЦСКА Светослав Петров направи 2:0 с точен удар, след подаване на бившия премиер. 

През втората част гол добави и бившият капитан на Левски Христо Йовов, който порази мрежата от фаул. Попадение от подобна ситуация потърси и Борисов, но не сполучи. В края Захари Сираков намери Николай Божов пред вратарското поле на "червените" и бившият нападател на Славия не сгреши, завършвайки с гол отлична многоходова акция на "тигрите" - 4:0! 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети