Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Бойко Борисов и футболни звезди в подкрепа на детско-юношеския футбол в Костенец (СНИМКИ)

Спорт

Бойко Борисов и футболни звезди в подкрепа на детско-юношеския футбол в Костенец (СНИМКИ)

Бойко Борисов и футболни звезди в подкрепа на детско-юношеския футбол в Костенец (СНИМКИ) - Tribune.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в приятелски мач, заедно със своя отбор на ветерани „Витоша Бистрица“ срещу ОФК Костенец.

В мача участваха известни футболисти от близкото минало. На градския стадион в Костенец, Борисов бе посрещнат от деца от детско-юношеските гарнитури в града.

Мачът е в подкрепа на спорта в общината и региона и по-специално на детско-юношеския футбол.

Общината полага усилия за развитието на спорта, изграждане на нови спортни съоръжения и ремонт на съществуващите такива. По време на управлението на ГЕРБ са реализирани редица инфраструктурни проекти, а общината очаква финансиране на още мащабни проекти.

Футболната среща е по инициатива кмета на Костенец Йордан Ангелов, който е кандидат за втори мандат.

Борисов отбеляза два гола за победата с 3:2. Лидерът на ГЕРБ откри головата фиеста след асистенция на Валери Божинов. През първото полувреме паднаха още два гола – Ангел Димитров изравни за 1:1, а бившият играч на ЦСКА Светослав Петров и бивш треньор на Септември даде отново предимство за гостите.

След почивката бившият премиер направи реверанс към домакините и би лек удар, заставайки на дузпата, и позволи на вратарят на ОФК Костенец да спаси. Жестът на Борисов беше оценен с аплодисменти от стотиците фенове по трибуната на съоръжението под Рила планина.

Лидерът на ГЕРБ обаче не прости при следващата открила му се възможност и увеличи предимството на тима си на 1:3. Кандидатът за кмет на Община Костенец и управляващ последните четири години Йордан Ангелов влезе на терена, за да изпълни дузпа и намали разликата до 2:3.

Гостуването на Витоша Бистрица предизвика истински фурор на стадиона в Костенец. Децата от школата на домакините имаха възможност да изведат на терена двата отбора, а снимките с Борисов и бившите елитни играчи в редиците на гостите не бяха отказани на никого. В тима от Бистрица наред Борисов и бившият нападател на Манчестър Сити Божинов и Светослав Петров играха Йордан Върбанов – два пъти шампион на България с ЦСКА, бившите играчи на Левски Георги Гинчев и Ники Николов и други. След края на мача всички играчи обърнаха внимание на всеки, поискал снимка със звездите. Най-много пред обективите позираха Борисов и Божинов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети