Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Божинов ще продължи кариерата си в Добруджа

Спорт

Божинов ще продължи кариерата си в Добруджа

Божинов ще продължи кариерата си в Добруджа - Tribune.bg

Валери Божинов ще се присъедини към подготовката на „Добруджа“ в началото на следващата седмица.

Президентът на клуба Йордан Йорданов съобщи новината за радио „Добруджа“. Бившият футболист на „Фиорентина“, „Ювентус“, „Манчестър Сити“, „Спортинг“, „Левски“ и националния отбор на България не само ще води атаката на „Добруджа“, но ще направи и своите първи стъпки в треньорската професия.

Той ще бъде в треньорския щаб на Сашо Ангелов, заедно с помощник-треньора Стефан Славов. Директорът на детско-юношеската школа на „Добруджа“ замени на тази позиция Мирослав Начев. След есенния полусезон той се раздели с жълто-зелените и се завърна в „Черноморец“ (Балчик).

„Добруджа“ няма да разчита повече още на вратаря Денислав Жеков, както и на нападателя Андриан Димитров. Голмайсторът на отбора за миналия сезон днес бе представен от „Спартак“ (Варна) като сигурно ново попълнение. Той обаче има действащ контракт с „Добруджа“, а договорка между двата клуба няма. Оферти за привличането на Андриан Димитров са постъпили и от други отбори от Първа лига, което означава, че той повече няма да носи жълто-зеления екип, дори и да не се стигне до трансфер в „Спартак“.

Първата тренировка на „Добруджа“ за годината ще се проведе в сряда, от 14.00 часа, на стадион „Дружба“ в Добрич и ще бъде отворена за феновете. Очаква се 5 нови попълнения да започнат подготовка с отбора, като на този етап Йордан Йорданов издаде, че те идват от „Левски“, ЦСКА 1948 и от чужбина.

„Очаквам не само да се спасим, а да завършим малко по-напред от местата над чертата. Има всички предпоставки да се поздравим с едно по-добро класиране“, заяви президентът на ФК „Добруджа“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати