Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Братя Цоневи си намериха нов отбор

Спорт

Братя Цоневи си намериха нов отбор

Братя Цоневи си намериха нов отбор - Tribune.bg

Близнаците Радослав и Борислав Цоневи са близо до Локомотив Пловдив.

Бившите левскари са в напреднали преговори със „смърфовете“ и още във вторник се очаква да се присъединят към „черно-белите“, пише "Труд".

Двамата са провели разговори със старши треньора Александър Томаш, който им е дал ултиматум да вземат крайно решение през настоящата седмица заради задаващия се старт на шампионата. В крайна сметка те са дали положителен отговор на наставника.

За последно Радослав бе част от Левски, но през пролетта загуби титулярното си място на стадион „Георги Аспарухов“ и се появяваше като резерва в края на срещите на „сините“. Той получи предложение за нов контракт с носителя на Купата на България, но заради занижени условия го отхвърли.

Неговият брат Борислав пък игра под наем в Славия през втория дял на шампионата, след като войната в Украйна осуети дебюта му за Черноморец Одеса. На стадион „Александър Шаламанов“ той изигра само 6 мача заради проблем с коляното. В крайна сметка „белите“ не продължиха срока на наема му, а през лятото той се раздели и с тима от Одеса.

До момента на "Лаута" се подсилиха с Бабакар Дион, Георги Каракашев, Сами Мехмедов и Пиер Зебли.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати