Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Бразилска звезда: Китай се върна към нормалния живот

Спорт

Бразилска звезда: Китай се върна към нормалния живот

Вижте какво споделя Хълк

Нападателят на Шанхай СИПГ Хълк заяви, че ситуацията в Китай се е върнала към нормалното си състояние след избухването на коронавируса. Шампионатът на страната все още не е започнал.

"Върнахме се към нормалния живот. Трябва да вземем предпазни мерки. Ако изляза навън и има много хора, тогава трябва да си сложа маска. Винаги се опитвам да държа дезифектант при себе си, за да мога да го използвам, когато съм в контакт с някои предмети. Тук вече всичко е много по-спокойно, за разлика от случилото се през февруари. Днес вече виждам, че всичко работи нормално. Например ресторантите.

Виждаме колко важна работа е свършило китайското правителство. Те успяха да поемат контрола над всичко. Резултатът дойде много бързо, слава Богу. Продължавам да се надявам, че целият свят ще успее да преодолее тази трудна и тъжна ситуация.

Исках да се върна към тренировките и работата с топката възможно най-скоро. Пропуснах да се срещам със съотборниците си, които са второто ми семейство. Прекарахме много време заедно и поради всичко това нямахме възможност да се виждаме дълго време.

За мен е много добре, че има възможност да тренирам отново и да общувам със съотборниците си. Треньорът ни много обича да работим с топката. Разбира се, веднага започнахме да правим това, като взехме предпазни мерки. Отдавна не бяхме тренирали с топката и трябваше постепенно да се върнем към това", заяви Хълк пред бразилското "Globo Esporte".  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още