Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Бургас ще бъде домакин на Държавните първенства по тенис до 16 и 18 г.

Спорт

Бургас ще бъде домакин на Държавните първенства по тенис до 16 и 18 г.

Бургас ще бъде домакин на Държавните първенства по тенис до 16 и 18 г. - Tribune.bg
Снимка:

Тенис клуб "Авеню" ще предостави отлични условия за зимния период

В Бургас ще бъдат излъчени шампионите на България при юношите и девойките до 16 и 18-годишна възраст, съобщи Българската федерадия по тенис.

Домакин на националните първенства ще е тенис клуб "Авеню", който предоставя отлични възможности за тенис в зала по време на зимния период.

Квалификациите при 16-годишните започват на 14 декември, а срещите от основната схема са от 17 декември. Заключителните двубои за титлите в сингъла са насрочени за 20 декември. Ден по-рано ще бъдат определени и призьорите при двойките. Право на участие имат 12-те състезатели с най-добър ранкинг, като към тях се присъединяват четиримата, които преодолеят ситото на квалификациите. Схемата на пресявките също е закрита, като в нея влизат 24 директно приети, отново по ранкинг. Очертава се първенствата в морския град да предложат тенис на най-високо ниво, както и изключително интересни и оспорвани мачове.

Техническата конференция за квалификациите е насрочена за 13 декември от 12 до 13 часа. Всички двубои ще се играят с топка HEAD, която е официален партньор на Българската федерация по тенис. След Нова година ще бъдат излъчени и новите национални шампиони по тенис при 18-годишните. Квалификациите ще са от 11 до 13 януари, а двубоите от основните схеми - от 14 до 17 януари. Заявки за участие се приемат до 1 януари, а срокът за отказ е 6 януари. Най-добрите ще представят страната ни на Зимните европейски купи. Всички срещи в спортната зала на тенис клуб „Авеню" могат да бъдат наблюдавани безплатно от любителите на тениса.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети