Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Челси възнаграждава Тухел с нов договор

Спорт

Челси възнаграждава Тухел с нов договор

Челси възнаграждава Тухел с нов договор - Tribune.bg

Отборът на Челси ще предложи нов договор на мениджъра Томас Тухел в края на сезона като награда за грандиозния му успех, който постигна с клуба за по-малко от половин година. „Сините“ са в превъзходна форма, откакто германецът пое отбора. Лондончани са на финал както във ФА Къп, където ще срещнат Лестър, така и в Шампионската лига, където ще се изправят срещу Манчестър Сити. Те са и на добра позиция да завършат в топ 4 на Висшата лига.

„Daily Mail“ пише, че в 18-месечния контракт на Тухел има клауза, която дава право договорът му да бъде удължен, ако изпълни определени цели. Клубът обаче иска да го обвърже с нов двугодишен договор с опция за още допълнителни 12 месеца. Това също ще му донесе увеличение на сегашната му заплата от 7 милиона лири. Германецът замени начело на "сините" Франк Лампард през януари тази година.

Челси също ще се опита да задържи Н’Голо Канте, който ще навлезе в последните две години от договора си. „Сините“ искат за още един сезон и ветерана в защитата Тиаго Силва.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати