Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Черно Море и ЦСКА 1948 не успяха да си вкарат голове- завършиха 0-0

Спорт

Черно Море и ЦСКА 1948 не успяха да си вкарат голове- завършиха 0-0

Черно Море и ЦСКА 1948 не успяха да си вкарат голове- завършиха 0-0 - Tribune.bg
Снимка:

ЦСКА 1948 и Черно море завършиха при резултат 0:0 в последния двубой от неделната програма на efbet Лига.

„Червените“ могат да съжаляват повече, че не са взели пълния комплект точки, тъй като имаха две чисти положения през втората част, опропастени съответно от Радослав Кирилов и Октавио, а освен това и два техни гола бяха отменени.

Първо на Чочев заради фал в атака, а малко по-късно и на Хелитон заради засада.

С тази спечелена точка столичният тим продължава да е на върха с 27, водейки с две на ЦСКА, но и с три двубоя в аванс. „Моряците“ пък са пети с 23 пункта.

Домакините започнаха една идея по-активно от своите гости от морската столица. Първата интересна ситуация обаче дойде едва в 25-ата минута, когато Топузов се измъкна от варненската отбрана и нанесе удар, намерил лявата греда на Георгиев. Впоследствие се оказа, че крилото е бил в засада. Четири минути по-късно Кета опита удар, но отразен без проблем от Наумов.

Четири минути преди края на първото полувреме Панайотов опита диагнолен удар от 18-19 метра, но доста неточно.Четвърт час след началото на втората част Ивайло Чочев съумя да прати топката във вратата на Георги Георгиев с глава. Русев центрира добре от корнер и халфът се извиси над Кета, но след видеопреглед стана ясно, че бившият играч на Палермо си е послужил с ръце и попадението не бе зачетено. Минута преди ключовата намеса от ВАР Кирилов от няколко метра намери добре топката, от чиста позиция не успя да вкара заради супер намеса на Георгиев.

Точно 10 минути след отменения гол Русев проби отлично на десиня фланг и пусна успореден пас на втора греда, а там Октавио от около 2-3 метра не намери вратата. Резервата Велислав Василев опита да изненада Наумов с фалциов удар в далечния ъгъл, но националният страж внимаваше.

Хелитон прати топката във вратата на "моряците" с плонж десет минути преди края на редовното време, но и в този случай имаше засада и попадението на бранителя не бе потвърдено.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати