Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Черно море пречупи Ботев Пд с 3:1

Спорт

Черно море пречупи Ботев Пд с 3:1

Черно море пречупи Ботев Пд с 3:1 - Tribune.bg
Снимка:

Черно море изигра един от най-добрите си мачове през сезона.

"Моряците" разбиха с 3:1 Ботев Пд на "Тича" в мач от първия кръг на плейофите. Това бе и най-малкото, с което пловдивчани се отърваха, след като тима на Илиан Илиев пропусна куп чисти положения. Два гола за домакините вкара Родриго, а един добави Зе Гомеш. От "жълто-черните" се разписа Атанас Илиев. Поражението е четвърто поредно за Ботев, който и на теория вече не може да стигне до седмото място, даващо право на участие в бараж за Европа. Лидер в плейофната група е именно Черно море.

Двубоят започна перфектно за домакините, които поведоха още в третата минута. Родриго се възползва от грешка на Филип Филипов влезе в наказателното поле и стреля, а след рикошет топката стана невъзможна за Георги Аргилашки и влетя в мрежата за 1:0.

В шестата отново Родриго, за да удвои аванса на "моряците". Той беше точен от дузпа, отсъдена за нарушение на Филипов срещу бразилеца.

В 25-ата Атанас Илиев върна едно попадение. Той получи отлично извеждащо подаване. Дробаров се хвърли на шпагат и успя да изчисти топката от краката му, но Стефан Станчев с подхлъзна, а Илиев се озова сам срещу вратаря и вкара.

Нова грешка в защитата на Ботев позволи на домакините отново да дръпнат с два гола разлика в 36-ата минута.

С това бе оформен и крайният резултат.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети