Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Черно море се бори, но отстъпи пред Лудогорец

Спорт

Черно море се бори, но отстъпи пред Лудогорец

Черно море се бори, но отстъпи пред Лудогорец - Tribune.bg
Снимка:

Българският шампион Лудогорец изкова трудна, но сладка победа в гостуването си на неудобния Черно море с 3:2 в атрактивен двубой от осмия кръг на efbet Лига.

Кирил Десподов даде тон за головата фиеста, след като откри още във втората минута след прекрасно изпълнение на пряк свободен удар, но Закария Беншаа изравни в последните секунди на добавеното време на първата част.

Матиас Тисера даде нов аванс на гостите три минути след почивката, а Бърнард Текпетей добави още едно попадение в 66-ата минута. Евгений Сердюк върна един гол в 76-ата минута, когато беше точен от дузпа, но това се оказа и последното попадение в срещата.

И двата тима трябва да бъдат поздравени, защото изиграха страхотен мач, в който имаше изобилия от положения и пред двамата вратари, а откритият футбол доминираше през всичките 90 минути. По-голямата класа на шампионите обаче се оказа решаваща за това трите точки да отидат в посока Разград, макар варненци да показаха, че могат да играят като равен срещу шампионите.

По този начин Лудогорец се изкачи на втората позиция с 16 точки, но остава с два мача по-малко. Черно море пък е позиция по-надолу и точка по-малко в актива си. В следващия кръг „орлите“ приемат новака Хебър Пазаржик, но преди това ще срещнат Левски във финала за Суперкупата на България. „Моряците“ пък гостуват на друг новак в лицето на Септември София.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети