Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Черно море се приближава към топ 6 след победа над Царско село

Спорт

Черно море се приближава към топ 6 след победа над Царско село

Черно море се приближава към топ 6 след победа над Царско село - Tribune.bg
Снимка:

Черно море надигра Царско село и го победи с 1:0 в последния мач от 21-ия кръг в efbet Лига.

Единственият гол реализира Стефан Велев в 27-ата минута. С този успех "моряците" на Илиан Илиев се прицелиха в Топ 6. Тимът е на седмо място с 28 точки, колкото и ЦСКА 1948. "Царете" на Любо Пенев остават с 24.

В 30-ата минута натискът на "моряците" даде резултат. След атака по десния фланг се стигна до удар на Родриго от легнало положение. Топката обаче бе избита от Джони Хласид. Стефан Велев обаче притича и вкара почти на празна врата за 1:0.

След последния съдийски сигнал се получи сериозно напрежение между капитанът на Царско село Реян Даскалов и треньорът на "моряците" Илиан Илиев. Двамата започнаха да си разменят реплики на прибиране към тунела. Двамата дори доближиха застрашително главите си. Наложи се играчи и хора от двата щаба да ги разтърват преди да се стигне до по-грозни сцени. Преди старта на второто полувреме двамата все пак се поздравиха и заровиха томахавките.

Двата отбора намалиха темпото в първите минути на втората част. Логично и до чисти голови ситуации не се стигна преди двете врати.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети