Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Черно море се приближи към топ 6 след успех срещу Берое

Спорт

Черно море се приближи към топ 6 след успех срещу Берое

Черно море се приближи към топ 6 след успех срещу Берое - Tribune.bg
Снимка:

Отборът на Черно море се наложи с 2:1 над Берое в мач от 19-ия кръг на efbet Лига.

През първата част "моряците" контролираха изцяло събитията на терена, но през второто полувреме отпуснаха газта и гостите върнаха интригата.

В 20-ата минута Зе Гомеш откри сметката си в Черно море и изведе "моряците" напред в резултата. Домакините се възползваха от грешка на старозагорци, Родриго Енрике отправи успоредно подаване на голлинията към Зе Гомеш, за когото остана единствено да я чукне в мрежата на Ганев.

Втората част започна с ново попадение за "моряците". Илиан Илиев-младши спечели наказателен удар за своя тим, а Родриго Енрике бе безпощаден от бялата точка и удвои аванса на домакините.

В заключителната част на двубоя влезлият от пейката Октавио върна интригата в двубоя, макар да останаха съмнения, че се намира в положение на засада. Всичко започна с удар на Алиун Фал, който нацели гредата. Кълбото достигна до бразилеца, който с мощен удар я изпрати в мрежата на Черно море.

Така Черно море постигна първа победа у дома от края на ноември и се доближи на две точки до шестия ЦСКА 1948, който утре играе своя мач от кръга срещу Левски. Берое, от своя страна, остава на пето място с 32 пункта.

Офанзивният футболист на Черно море Илиан Илиев грабна наградата за „Играч на мача” след триумфа на „моряците”.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети