Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Черно море записа чиста победа над Витоша

Спорт

Черно море записа чиста победа над Витоша

Черно море записа чиста победа над Витоша - Tribune.bg

"Моряците" спечелиха с 2:0 у дома

Черно море спечели с 2:0 домакинството си на Витоша (Бистрица). Мачът от последния кръг на редовния сезон в efbet  лига беше без особено значение за двата тима. "Моряците" бяха загубили шансове за топ 6, след 0:3 от Берое в миналия кръг. "Тигрите" пък със сигурност изпадат. Момчетата на Асен Букарев нямат победа вече 18 мача в елита.

Мартин Минчев можеше да открие резултата в 11-ата минута. Звездата на домакините получи топката в наказателното поле, финтира Марио Дилчовски и шутира. Топката се закачи крака на Георги Амзин и се отби в в страничната греда преди да излезе в корнер. Седем след това Родриго изпълни ъглов удар, а Минчев стреля с глава. Ударът му обаче прелетя над вратата.

В 23-ата минута домакините поискаха дузпа, след като Исмаил Иса беше задържан от Евгени Зюмбулев в наказателното поле, но главният съдия не отсъди нарушение. В 39-ата гол на Черно море беше отменен заради засада на Емил Янчев.

Малко преди реферът да сложи край на първото полувреме Четин Садула си отбеляза нелеп автогол. Патрик Андраде центрира, Минчев игра с топката и тя се удари в тялото на капитана на Витоша преди да влети в мрежата - 1:0.

С първия си точен удар в мача домакините отбелязаха втори гол. Това се случи две минути след почивката. Исмаил Иса излъга Садула и с удар в долния десен ъгъл направи резултата 2:0

В 55-ата минута мощен шут на Илиан Илиев от границата на наказателното поле прелетя над вратата. Малко по-късно Кардосо беше изпуснат от защитата на Витоша. Изстрелът му обаче беше много неточен. Десет по късно Евгени Зюмбулев се намеси решително при центриране на Родриго. В противен случай топката щеше да попадне в Иса.

Родриго беше близо до трети гол в 80-ата минута. Денислав Ангелов се включи отлично по фланга, след което пусна за бразилеца, който обаче стреля в тялото на Николай Кръстев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети