Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Четири българчета се класираха за четвъртфиналите в Черна гора

Спорт

Четири българчета се класираха за четвъртфиналите в Черна гора

Четири българчета се класираха за четвъртфиналите в Черна гора - Tribune.bg
Снимка:

В турнира на двойки при юношите Адриано Дженев и Илиян Радулов се класираха на полуфинал

Четири родни таланти се класираха за четвъртфиналите на турнира за юноши и девойки от трета категория на Тенис Европа в Улцин (Черна гора).

При юношите Адриано Дженев (ТК "Хасково", гр.Хасково) и Илиян Радулов (ТК "Тракия СКЛАТ", гр.Пловдив) се класираха за четвъртфиналите. Дженев не загуби гейм и разгроми с 6:0, 6:0 Скендер Катана от Черна гора. Радулов записа убедителна победа с 6:1, 6:1 над Тимофий Милованов от Украйна.

При девойките Йоанна Радулова (ТК "Тракия СКЛАТ", гр.Пловдив) и Мария Рогачева (ТК „Пловдив 1981") също се класираха за четвъртфиналите. Радулова се наложи с 6-1, 6-7(7), 6-3 над Тара Михалевич от Сърбия. Рогачева разгроми с 6:0, 6:0 Ива Янкович от Сърбия. Венета Генчева (ТК "Бароко Спорт", гр.София) отстъпи с 6:3, 0:6, 1:6 на Клара Важа от Сърбия.

В турнира на двойки при юношите Адриано Дженев и Илиян Радулов се класираха на полуфинал, съобщи Българската федерация по тенис. Българчетата разромиха с 6:1, 6:0 Марко Баничевич от Хърватия и Тимофий Милованов от Украйна.

На двойки при девойките Йоанна Радулова и Мария Рогачева също са полуфиналистки. Българките се наложиха с 2:6,6:3 10-3 над рускините Александра Герасимова и Полина Старкова.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети тенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети