Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Чочев с два гола при нова победа на ЦСКА 1948

Спорт

Чочев с два гола при нова победа на ЦСКА 1948

Чочев с два гола при нова победа на ЦСКА 1948 - Tribune.bg

Отборът победи Септември с 3:1

ЦСКА 1948 победи Септември София с 3:1 в мач от XXVI кръг на efbet Лига. Звездата на "червените" Ивайло Чочев отново показа, че е в страхотна форма този сезон и вкара два гола на "Васил Левски".

След равностойно начало домакините имаха страхотна възможност да поведат в 12-ата минута. Елитон пусна пас в коридор зад защитата на ЦСКА 1948. Мартин Петков показа скорост и се озова сам срещу Даниел Наумов. Неговият удар по диагонала към далечния ъгъл премина на сантиметри покрай десния страничен стълб.

В средата на първата част Педриньо овладя избита топка. Първият му опит да обстрелва вратата на Димитър Шейтанов беше блокиран, а вторият твърде неточен.

В 33-тата минута Елитон беше намерен с центриране от ъглов удар. Той засече с глава, но не успя да намери очертанията на вратата.

В 39-ата минута по-активните действия на ЦСКА 1948 дадоха резултат. „Червените“ получиха правото да бият пряк свободен удар. Топката беше заложена фронтално срещу вратата на Шейтанов. Чочев я завъртя над стената и порази мрежата за 0:1.

Две минути по-късно ЦСКА 1948 удвои преднината си. Отново след статично положение, този път след корнер. Бирсент Карагарен засече центрирането на първата греда и матира Шейтанов. Вратарят успя да играе с топката, но не и да я избие.

В 42-рата минута Симеон Александров си освободи пространство за изстрел и отправи коварен такъв от дъгата на наказателното поле. Наумов не беше възможно най-убедителен, все пак националът успя да избие встрани.

Точно в края на първата част Септември намали изоставането си и върна интригата. Автогол си вкара Педриньо. При центриране от ъглов удар няколко футболисти, включително Асен Георгиев се разминаха с топката. Тя се отклони от гърба на Педриньо, а Наумов нямаше никакъв шанс да реагира.

В 52-рата минута ЦСКА 1948 си възвърна преднината от два гола. Ивайло Чочев получи прекалено голямо свободно пространство. Голмайсторът напредна, нагласи си топката на левия крак и с удар по земя реализира за 1:3.

В 72-рата минута Станоев на два пъти стреля по посока вратата на Наумов. Първият му опит беше блокиран, а вторият премина заплашително над напречната греда. Определено обаче домакините нападаха и пробваха да се върнат в мача.

Десет минути преди изтичането на редовното време Радослав Кирилов проби отляво, навлезе в наказателното поле и шутира. За щастие на Шейтанов, над вратата.

В 84-тата минута Георги Русев изпълни ъглов удар. Елитон се размина с топката. Тя стигна до Симеон Петров, който стреля с глава покрай левия страничен стълб.

Минута по-късно Октавио пробва късмета си от средна дистанция. Въпреки че топката излизаше в аут, Шейтанов реши да се подсигури и изби.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети