Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЧУДЕСНА НОВИНА! Наш спортен шеф пребори коронавируса

Спорт

ЧУДЕСНА НОВИНА! Наш спортен шеф пребори коронавируса

ЧУДЕСНА НОВИНА! Наш спортен шеф пребори коронавируса - Tribune.bg

Даме Стойков вече е здрав

Отлична новина долетя от Българската федерация по джудо. Президентът Румен Стоилов сподели, че заместникът му - бизнесменът Даме Стойков вече е оздравял, след като бе заразен с коронавирус. Стоилов добави, че всички наши национали в този спорт са здрави. Стойков е и председател на ОСК Локомотив (София).

 
"Въвеждането на извънредното положение свари нашите спортисти на базата в Белмекен, така че на тях им се наложи да останат известно време там под карантина. Сега вече всички са си вкъщи и се готвят, доколкото позволяват условията", заяви Стоилов пред БНР.
 
"В нашия спорт състезателите се нуждаят от партньор насреща и затова те не могат да изпълнят повече от 30-50 процента от обема на тренировките си. Това, че отложиха с година олимпийските игри не е проблем за нас. Предполагам, че поне едно от двете млади момчета – Марк Христов и Божидар Темелков, ще може също да се пребори за олимпийска квота догодина. Засега имаме три спечелени квоти – Ивайло Иванов, Ивелина Илиева и Янислав Герчев“, каза още шефът на българското джудо.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати