Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. COVID-19 няма да спре Антъни Иванов

Спорт

COVID-19 няма да спре Антъни Иванов

Снимка:

Антъни Иванов заяви пред сутрешния блок на БНТ, че заразяването с коронавирус няма да повлияе отрицателно на кариерата му в спорта. Българският плувец поясни, че болестта му преминава леко.

"Не очаквах толкова лесно да се мине през вируса. Това, което ни бяха обяснили по телевизията и това, което аз очаквах като вирус въобще не беше това, което всъщност изкарах. Може би когато се хване в начална фаза, въобще не е толкова опасен, колкото ако се хване късно. Но със сигурност не е толкова смъртоносен и опасен, колкото се обяснява навсякъде. Освен температура в началото никакви други симптоми не съм имал", каза Иванов.

В неделя състезателят публикува пост в "Инстаграм", в който уточни, че нито ще спре с плуването, нито ще се откаже от мечтата да излезе с българския флаг по време на олимпийските игри. Иванов поясни, че коментарът му е насочен към хората в България, които "винаги търсят лошото".

"Просто видях много коментари от сорта, че повече няма да плувам, след като съм бил заразен, че вирусът щял да ми навреди на дробовете, на психиката, на подготовката, на всичко. Просто искам всички да знаят, че няма да приключа с плуването заради температура за един ден. Продължаваме да се готвим за олимпиадата и се надявам всичко да е наред", допълни Иванов.

Плувецът каза още, че се лекува вкъщи, но в момента е в болница в София за нови тестове.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още