Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Дамбраускас се завърна и заяви: Искам да видя различен Лудогорец!

Спорт

Дамбраускас се завърна и заяви: Искам да видя различен Лудогорец!

Дамбраускас се завърна и заяви: Искам да видя различен Лудогорец! - Tribune.bg
Снимка:

Валдас Дамбраускас заяви, че иска да види различен Лудогорец срещу Цървена звезда в сравнение с мачовете от последните две седмици, в които той отсъства от резервната скамейка, тъй като даде положителен тест за коронавирус.

"Цървена звезда има проблеми, но кой отбор няма. Професионалните отбори трябва да са готови за подобен тип неща. Цървена звезда има голям състав. Не знам кое е по-добро и кое по-лошо за нас. Мотивацията и за двата отбора ще бъде много голяма. Ние имаме също своите проблеми с контузени футболисти.

Важен е какъв ще бъде подходът. Ако ми кажете един отбор, който няма тези проблеми, абсолютно всеки един отбор има тези проблеми. За мен това не е проблем, а е нещо, с което отборите трябва да се справят. Интересът към мача е изключително голям. Ще бъде много интересен мач за гледане.

Имах много време да анализирам Цървена звезда през последните две седмици. Наистина знаем какво да направим и как да подходим. Важно е да може да контролираме мача по начина, по който ние искаме. Нашият план за утре ще бъде да неутрализираме силните страни на съперника и да може да покажем най-доброто, на което ние сме способни, и в същото време да експлоатираме слабите страни на съперника", заяви Дамбраускас.

"Анализирах много мачове на Цървена звезда през последните две седмици. Не искам да говоря за система и схема на игра. Важен е подходът ни към срещата, а аз знам, че ще е правилният. Искам да видя различен Лудогорец от мачовете, които изиграхме през последните две седмици.

Комбинация от много неща е причината Лудогорец да не се представя добре в мачовете през последните две седмици. Разбираемо е да не може да се задържи висока форма през целия сезон. Нормално е да има спадове и силни мачове. Съвкупност от всичко, което може да повлияе. След доброто представяне в квалификациите на Шампионска лига може би имаше момент на отпускане и на надменно поведение.

Треньорската липса в даден момент също се е усетила. Във всеки един отбор има спадове и подобрения. Ние трябва да направим така, че тези моменти да бъдат много къси. Това, което смятам, че утре ще се случи, е да има реакция от всички наши футболисти. Ще видите отбор, който ще се бие, и ще даде най-доброто от себе си", завърши треньорът на българския шампион.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати