Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Даниел Ангелов получи наградата за феърплей на световните финали на „Kinder+ Sport“

Спорт

Даниел Ангелов получи наградата за феърплей на световните финали на „Kinder+ Sport“

Даниел Ангелов получи наградата за феърплей на световните финали на Kinder+ Sport - Tribune.bg
Снимка:

Надпреварата се проведе на кортовете на Кънтри Клуба в Монте Карло, а в състезанието участваха деца от 9 до 12 годишна възраст

Даниел Ангелов - национален треньор на България по тенис беше награден със специален приз за феърплей на финалния световен турнир от веригата „Kinder+ Sport". Надпреварата се проведе на кортовете на Кънтри Клуба в Монте Карло, а в състезанието участваха деца от 9 до 12 годишна възраст.

Преди един от мачовете на Валерия Гърневска, нейната противничка закъсня с повече от 50 минути. Съдията на турнира предложи служебна победа за Гърневска, но от нашия треньорски щаб заявиха, че сме дошли да играем тенис, а не да печелим служебно мачовете си. В последствие Гърневска спечели срещата си.

По традиция е „Kinder+ Sport" се стреми да промотира основно феърплей, уважение на корта и извън него.

Участието на най-добрите млади български тенисисти на турнира "Киндер + спорт " е по Програмата "Тенисът - Спорт за всички", която е финансирана от Министерството на младежта и спорта.

От сайта на Българската федерация по тенис изразиха специални благодарности на консула на Монако в България – г-н Сергей Пенев за неговата подкрепа преди и по време на турнира.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп