Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Медведев премахна руския флаг от профила си в Инстаграм

Спорт

Медведев премахна руския флаг от профила си в Инстаграм

Медведев премахна руския флаг от профила си в Инстаграм - Tribune.bg

Руските тенисисти Анастасия Павлюченкова, Андрей Рубльов и Даниил Медведев неколкократно призоваха за мир и изразиха своето недоволство от политиката на родната си страна.

Днес Медведев предприе още по-сериозна крачка в тази посока, след като в знак на протест премахна руското знаме от акаунта си в Инстаграм.

"Всички деца имат мечти, животът им тепърва започва. Толкова много хубави преживявания им предстоят: първите приятелства, първите незабравими емоции. Всичко, което чувстват и виждат, се случва за първи път в живота им. Затова искам да призова за мир в света, за мир между държавите. Децата се раждат с вътрешно чувство за доверие към света, те са изпълнени с вяра към всичко: в хората, в любовта, в сигурността, в справедливостта, в живота. Нека бъдем заедно и им покажем, че е вярно, защото нито едно дете не трябва да спира да мечтае", написа наскоро Медведев в социалните мрежи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Анастас #
Анти'българските Говеда - порусначени,
веят руските знамена и хоругви - навсякъде в България ...
Червената Руска Чума Продължава Промяната !
04.03.2022 18:30 / Отговор
кесо Копейка, веднага организирай митинг срещу тия руски "русофоби". Това е недопустимо сега, когато цялата "прогресивна" путлеристка общественост в лицето на "Възраждане" и вся осталная сволоч се е вдигнала като един да защитава "исконното право" на руския райх да изтреби "непълноценните" украински "фашисти" и "бандеровци", руските "русофоби" да саботират техните "праведни" усилия.
05.03.2022 11:55 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети