Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Даря Шаламанова се класира за втория кръг в Истанбул

Спорт

Даря Шаламанова се класира за втория кръг в Истанбул

Даря Шаламанова се класира за втория кръг в Истанбул - Tribune.bg
Снимка:

Юношите ни започнаха с победи на двойки в турнира

Даря Шаламанова (ТК "Дема", гр.София) се класира за втория кръг на турнира за юноши и девойки от четвърта категория на ITF в Истанбул (Турция), съобщава Българската федерация по тенис.

Шаламанова победи с 6:4, 3:6, 6:1 Еда Арли от Турция. За съжаление другите ни две представителки при девойките отпаднаха. Катерина Димитрова (ТК "Пловдив 1981", гр.Пловдив) отстъпи с 3:6, 5:7 на четвъртата в схемата Екин Ерчетин от Турция. Елена Кралева (ТК "СА Несебър", гр.Несебър) загуби с 5:7, 3:6 от първата поставена Селин Сепкен от Турция.

Днес започват срещите от основната схема при юношите. Там ще бъдем представени от четирима тенисисти. Това са Васил Димитров (ТК "Виа Тенис Стар", гр.София), Симеон Терзиев (ТК "Диана", гр.София), Денислав Проданов (ТК "15:40", гр.София) и Мерт Рамадан (ТК "Хасково", гр.Хасково). Рамадан започна турнира от квалификациите. Там той записа две убедителни победи.

Нашите юноши започнаха с победи в турнира на двойки. Васил Димитров и Симеон Терзиев се наложиха с 6:3, 6:1 над Мерк Челик и Теоман Челик от Турция. Денислав Проданов и Мерт Рамадан елиминираха други представители на домакините Юмут Канкус и Бурак Йлмаз с 6:3, 6:4.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети