Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Даске: Още преди да дойда знаех, че Левски е “Отбора на народа”

Спорт

Даске: Още преди да дойда знаех, че Левски е “Отбора на народа”

Снимка:

Новият бранител на Левски Тома Даске каза първите си думи като играч на столичния клуб, в които разкри, че е доста добре запознат с българския футбол още от времето на златното поколение през 90-те години. Той заяви, че е бил наясно, че "сините" са "Отбора на народа" и ще даде всичко от себе си, за да зарадва феновете.

„Чувствам се отлично. За мен е изключителна чест, че се стигна до този договор. Радвам се, че вече съм част от клуб като Левски и се надявам да имам успешен сезон с новите си съотборници. Желанието ми е да се отплатя на клуба за цялото доверие, което ми оказа с добри резултати на терена", започна французинът.

„Чувал съм много неща за България и българския футбол. Запознат съм с великия ви национален отбор от 90-те, който изхвърли Франция от световното първенство в Съединените щати и постигна толкова много успехи. Запознат съм с водещите клубове в страната. За Левски знаех още преди да дойда, че е известен като „Отбора на народа“. Затова се надявам да постигнем много успехи и аз ще дам всичко от себе си, за да зарадваме привържениците", продължи защитникът.

„На първо място моята цел е да се адаптирам максимално бързо към страната, отбора, хората и играта на тима, така че да покажа най-доброто от себе си. След което заедно като екип да гоним една-единствена цел – победа, победа и пак победа. Особено тук, на този стадион и за тези фенове, които ще идват да ни подкрепят“, сподели той.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още