Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Дерменджиев: Левски в момента е силен

Спорт

Дерменджиев: Левски в момента е силен

Дерменджиев: Левски в момента е силен - Tribune.bg
Снимка:

„Отборът е концентриран и спокоен“, каза треньорът на „сините“ преди мача с Ботев Пд

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че клубът и отборът са силни, въпреки тиражираните постоянно слухове за негова смяна.

„При всички случаи не е добре, когато се пишат и четат такива неща. Аз съм професионалист. Разговарял съм с ръководството. Когато съм дошъл тук, съм приел самата идея как ще се развива Левски. Клубът в момента е силен. Отборът също е силен. След това, което се опитаха да направят има определено разклащане. Все пак си мисля, че играчите са спокойни и в неделя ще излязат, за да изиграят добър мач. Тези момчета се интересуват и искат отборът да върви в посоката, в която е тръгнал“, заяви Дерменджиев, цитиран от официалния сайт на "сините".

„Аз мисля, че футболистите работиха достатъчно по време на паузата в шампионата и ще бъдат свежи. Умишлено исках учебните игри да бъдат с юношеските формации. Доволен съм от тренировките и по моя преценка отборът се освежи. Ботев е един отбор, който се опитва да играе футбол. Аз мисля, че ще стане един добър мач. Има една тенденция в българския футбол, че до 15,16, 17 години се вижда развитие при юношите, а след това спад. Резултатът в двустранната игра с отбора до 17 години бе 4:1, а до 19 – 10:0. Пропуснахме много голове, които можехме да вкараме. Има момчета, които загатват, че имат качества. Аз като треньор мисля да им се обърне внимание. Има момчета, които на този етап имат качества“, допълни наставникът на „сините“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети